top sponsor image

Nyt oliefyr? Kan det betale sig?

11/02/15
Er du i tvivl om, hvorvidt du skal skifte dit gamle oliefyr ud med et nyt?
Det kan være meget kortbart at købe et nyt og moderne oliefyr, men prisen er stort set den eneste ulempe, du vil finde frem til. De nye fyringsolie-fyr er designet til det moderne hjem, og der er både tænkt økonomi og effektivitet i designet.
 
Både kvaliteten og effektiviteten vil du finde meget bedre i de nye fyringsolie-fyr, og effektiviteten i sig selv vil i sidste ende kunne spare dig for en stor sum penge.
Udover den funktionelle del, er selve designet typisk meget mindre sammenlignet med de ældre oliefyr. Helt konkret er de flottere til at integrere i et hjem, og de vækker ikke så meget opsigt, når du varmer boligen op med fyringsolie.

Alt i alt må der siges at være ret mange fordele ved at købe nyt oliefyr - sammenlignet med én økonomisk ulempe ved at beholde et ældre, hvis altså vi alene ser på kostprisen ved anskaffelse. For i længden kan dét at beholde et gammelt fyr være langt mere kostbart end at købe et nyt.

Uanset om du vælger at købe nyt oliefyr eller beholder et ældre fyr, kan det altid betale sig at sammenligne fyringsoliepriserne på fyringsolie-online.dk.


 
 


Tilbage til oversigten