top sponsor image

Oliefyrsservice

Få bedre udnyttelse af dit oliefyr ved at få det serviceret med jævne mellemrum. Et oliefyr, der er jævnligt serviceret kan nemlig forbedre ydeevenen med omkring 15-25%. Ved et oliefyrsservice udføres bl.a. test af fyret, rensning og kontrolmåling. Herefter foretages de nødvendige justeringer og forbedringer.

Mange oliefirmaer har aftaler med lokale servicevirksomheder. Vi anbefaler, at du vælger enten en lokal servicetekniker til dit oliefyr, som du har tillid og kendskab til, eller at du vælger et landsdækkende firma. Du kan tage fat i et af de mange lokale firmaer i dit nærområde - ofte VVS'ere - der tilbyder et servicetjek på oliefyr. Således sparer du nemlig på kørselstaksten.
 

Serviceaftaler

Det kan være en god idé at tegne serviceaftale på dit oliefyr - ved en sådan aftale får du den sikre service på de korrekte intervaller, uden at du skal tænke på det. Ved uheld og fejl på fyret sender servicefirmaet en tekniker ud til dig, og derved sikrer du ved en serviceaftale, at du og din familie har varme i huset igen. Serviceaftaler er fordelagtigt for fyret og godt for familien - og ikke mindst for miljøet!