top sponsor image

Tilbud og rabatter - hvad er hvad?

20/01/16
Her på siden gør vi vores bedste med at skabe overblik over fyringsoliemarkedet i Danmark, for at hjælpe forbrugeren til at finde rundt i junglen og de mange selskaber. På forsiden har vi en komplet prissammenligning over de danske selskaber, der er opdateret på timebasis med selskabernes svingende oliepriser.


Du kan vælge mellem at se priserne som "billigste pris" eller listepris - men hvad er nu det?


For den prisbevidste forbruger har vi lavet listen med billigste pris, som tager udgangspunkt i den billigste pris, som selskabet kan levere den valgte olietype til inklusiv de rabatter, som er mulig at tilvælge. Du vil derfor måske opleve, at prisen kan svinge. Det er dog vores erfarring at det er minimalt og at langt de fleste uden problem kan tilvælge rabatterne.

Herunder følger en forklaring af de forskellige rabatter, som du kan støde på når du bestiller olie.

Velkomstrabat

Nogle selskaber ønsker at kapre kunder fra andre selskaber, og lokker derfor med såkaldte velkomstrabatter til nye kunder. Hvorfor det ofte kan være en ide at skifte selskab af og til, da rabatterne kan være op til 5-600 kr. i perioder.

Fyld tanken op

Selskaberne vil gerne tjene lidt ekstra, hvis der f.eks. kan være 50 liter mere i tanken, når de kommer ud. Enten fordi der er brugt olie fra bestillings- til leveringstidspunktet, eller blot at det kan være svært at bestille det præcise liter-antal. Så kan man ofte "spare" 75-100 kr. på bestillingen, hvis de må fylde tanken helt op, når de er ude med tankbilen. Ofte er dette en god ide at tilvælge, da man ofte ønsker at fylde tanken. Dog kan undtagelsen være, hvis du er nødsaget til at besille i en dyr periode. Se evt. vores prisudviklingsgrafer.
 

Abonnementsrabat

Hvis du tilmelder dig som abonnent/fast kunde, vil de gerne tilbyde dig en rabat på din første bestilling. Dette er ikke en rabat vi anbefaler, da du så er låst til et selskab. Vi anbefaler, at du altid tjekker priserne på markedet først. Dette kan ske på vores prissammenligning af fyringsolie.

Onlinerabat

Denne rabat gives blot ved, at du bestiller online. Dette hjælper selskaberne, simpelthen ved at du laver bestillingsarbejdet selv i stedet for at ringe til dem. Dette er den bestillingsform, som vi anbefaler, da du opnår rabat og kan vælge det rigtig selskab når det passer dig og når du har tid til at bestille olie.

 

Gebyrer

Modsat rabatterne kan der også være nogle gebyrer, som man skal være opmærksom på, når man bestiller.

Gebyr for lille levering

Hvis du skal bestille en lille mængde olie, enten fordi du har en lille olietank, eller hvis du af en anden grund kun ønsker at fylde lidt i (f.eks. hvis prisen er særlig god) kan de opkræve et gebyr, for at køre tankvognen ud til din adresse for at levere en "lille ordre". Gebyret spænder normalt fra 200 til 500 kr. Normalt opkræves gebyret for leveringer under 700L.

Hastelevering

Hvis uheldet er ude og du har kørt din tank tom eller næsten tom, kan du ved nogle selskaber bestille en hastelevering. Det er lidt forskelligt, hvilke selskaber der tilbyder dette. Normalt ligger gebyret fra 3-500 kr. og afhænger også af hvilken tid de kan tilbyde. Nogle kan lave samme dag andre den næste hverdag.
Se aktuelle priser om hastelevering på vores side herom.


Tilbage til oversigten